Bedrijfsfeest

Wist u dat 70% van het personeel een bedrijfsfeest ziet als een blijk van waardering?

Voor een goed functionerend bedrijf is gemotiveerd personeel een noodzaak. Bedrijfsfeesten zijn het perfecte middel om het nuttige met het aangename te verenigen.

Maatwerk is bij Studio Oosterman het toverwoord! 

Kever Cabrio Rally

In samenwerking met Kever Cabrio Rally 't Groene Hart, www.rallykever.nl worden er bedrijfsuitjes georganiseerd van 20 tot 150 personen. Gezellig, uitdagend, leerzaam en binnen elk budget. Interesse? Neem contact met info@rallykever.nl of bel 0653143539

 

Volkswagen rally in het Groene Hart

Kever Cabrio Rally 't Groene Hart heeft de beschikking over een aantal New Beetles die met het dak open een nieuwe dimensie aan de beleving geven. Ook beschikt Kever Cabrio Rally 't Groene Hart over een aantal Old Timer T2 Volkswagen busjes met ieder zijn eigen verhaal.

Zo heeft een van onze bussen tijdens het eerste deel van zijn leven op Hawaï tussen het vliegveld en het plaatselijke Hilton hotel voor passagierstransport gezorgd.

Graffiti workshop

Samen met je collega's een fantastische workshop graffiti, zeer vermakelijk en voor iedereen! Bij mooi weer heerlijk in de buitenlucht in een fantastische boomgaard met een panorama over de Aarlanderveense polders.


Folder: