Buffetten

Live cooking

Verjaardagen, bruiloften, huwelijksfeesten, jubilea, personeelsfeesten, vergaderingen en bijeenkomsten: voor elke gelegenheid bieden wij u een bijzondere invulling. De persoonlijke service, de schakelbare ruimtes en de diversiteit aan arrangementen zorgen ervoor dat uw feest of bijeenkomst een unieke belevenis voor u en uw gasten wordt. 

Bolle Jaap

"De hardwerkende dagloners, die voor hun bazen turf moesten steken in de Aarlanderveense polder, kregen weinig tijd om te rusten of te eten. Toch moest men krachten opdoen om te overleven in het harde bestaan, ver van het dorp in het veen. Dus werd men vindingrijk! Men kwam op het idee om een pan te gebruiken met een bolle bodem en brede rand, plaatste deze ondersteboven op een houtvuur en door de opgesloten hitte werd de bol verhit tot wel 250 graden. Hierna deed men water in de schuin opstaande rand, voegde er groenten bij en door het grillen van het vlees op de bol, vermengden de vleessappen zich met het water tot een heerlijke bouillon, waardoor er een verrukkelijke maaltijd ontstond.”

Studio Oosterman zet deze traditie voort. Het vleesassortiment en de groenten zijn van topkwaliteit en doordat er geen olie of vetten aan te pas komen, maar alleen wat natuurlijke notenolie, is het resultaat bijzonder culinair. Probeert u het eens, u zult er van genieten!

Italiaans

Eten is voor de Italianen erg belangrijk. Tijdens de maaltijden komen de families bij elkaar om te ontspannen, te praten en vooral ook om van het heerlijke eten te genieten.

We denken bij de Italiaanse keuken vaak onmiddellijk aan pizza en pasta, maar de Italiaanse keuken heeft nog veel meer te bieden, zoals heerlijke salades, vitello tonnato, verschillende soorten brood en veel fruit.

 

BBQ

Altijd live cooking en in de sfeer van het Groene Hart op een prachtig terras of in de boomgaard met uitzicht over het water en uitgestrekte polders en bij mindere weersomstandigheden in één van onze zalen binnen! Onze arrangementen zijn voor alle groepen van 12-200 gasten.


illustraties met liefde gemaakt: www.liefzillustratie.nl

Hollands grill buffet

Barbecue buffet

Mexicaans buffet


Spaans buffet

Frans buffet

Sateh buffet

Italiaans buffet

Indische buffet

Grieks buffet

Polder buffet

Tapa's buffet

Brunch


Kraamfeest

Lunch  buffet

High Tea